O nama

Mi smo dinamična firma u potpunosti posvećena stvaranju novih

vrednosti na zadovoljstvo naših klijenata.

Profil

IRVAS International d.o.o. je specijalizovan za pružanje usluga i implementaciju rešenja u oblastima upravljanja sadržajima, poslovnog softvera i razvoja po specijalnim zahtevima. IRVAS poseduje solidna tehnička znanja u oblastima Internet/Intranet, višeslojnih servisno orijentisanih arhitektura, kao i u sistem integraciji.


IRVAS-ov tim poseduje veliko iskustvo u razvoju Odoo-a, kao i u njegovoj instalaciji, kastomizaciji i optimizaciji.

Pored kastomizacije standardnih Odoo modula, bavimo se i razvojem potpuno novih modula po želji korisnika.

IRVAS  radi na razvoju i implementaciji alata za pripremu obrazovnog sadržaja primenom DITA standarda u oblastima formalnog i neformalnog obrazovanja. Rešenje uključuje primenu DITA eLearning specializacije za kreiranje repozitorijuma objekata učenja za potrebe kolaboracije i ponovne upotrebe.

 

IRVAS podržava niz glavnih tehnoloških platformi pogodnih za primenu u savremenim preduzećima i javnim internet sistemima, kao što su: DITA, SCORM, ePub, J2EE, ZK Framework (Ajax MVC i MVVM framework), REST, CMIS, JSON, Lucene, BPMN2.0, Java, HTML, CSS, JavaScript, XML, XSL/XSLT, SQL, Python, PHP,...


Diploma RPK Niš

Skupština RPK Niš je dodelila priznanja najuspešnijim privrednim subjektima i pojedincima niškog regiona. IRVAS je dobio priznanje za ostvarene rezultate za sektor ICT-a.

IRVAS u društvu odabranih

IRVAS u grupi od 17 informatičkih preduzeća iz Srbije koje je Pakt za stabilnost jugoistočne Evrope uvrstio u publikaciju "Pregled sektora informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji sa profilima odabranih preduzeća".

Diploma novosadskog sajma

Na drugom međunarodnom sajmu trgovine u Novom Sadu,  IRVAS je dobio diplomu sa zlatnom medaljom za razvoj regionalnog web portala za oglašavanje nekretnina ProdamSam - real estate web portal.