O nama

Mi smo dinamična firma u potpunosti posvećena stvaranju novih

vrednosti na zadovoljstvo naših klijenata.

Profil preduzeća

IRVAS International d.o.o. je osnovan 2000. godine kao preduzeće čije su glavne delatnosti pružanje usluga u oblasti Internet inženjeringa, izrada i uvođenje informacionih sistema, kao i prodaja računarske i komunikacione opreme.

IRVAS-ov tim je spoj mladih i iskusnih developera, specijalizovanih za implementaciju rešenja u oblastima poslovnog softvera (ERP sistemi), upravljanja sadržajem (CMS – Content Management Systems), i razvoja po specijalnim zahtevima klijenata.

IRVAS prati i koristi u svom radu savremene tehnološke trendove u razvoju aplikativnih sistema, kao što su platforme za razvoj web i mobilnih korisničkih interfejsa, implementacija u cloud infrastrukturi, Python programsko jezik, PostgreSql baze podataka i DevOps proces.

Naša rešenja

IRVAS poseduje višegodišnje iskustvo u implementaciji Odoo platforme u oblasti poslovnih informacionih sistema, na osnovu čega poseduje vrlo konkurentnu ponudu usluga u ovom domenu.

Odoo je jedan od najpopularnijih ERP sistema koji pokriva sve funkcionalne i poslovne zahteve firme. Sistem je u potpunosti skalabilan i modularan, njegovi moduli se mogu koristiti kao zasebne aplikacije prema vašim potrebama, ali se isto tako mogu integrisati u kompletan poslovno informacioni sistem.

Odoo je open source sistem, što znači da je njegov izvorni kod dostupan za modifikaciju i prilagođavanje, i na tome radi preko 3.000 kompanija, razvijajući različite module za 7 miliona korisnika širom sveta. IRVAS je deo te zajednice koji radi na lokalizaciji za srpsko tržište I razvija specifične aplikacije za potrebe svojih korisnika.

Na bazi Odoo platforme IRVAS je razvio nekoliko grupa aplikativnih modula koji su uspešno implementirani u više kompanija i institucija.

eBiz

Integrisano cloud bazirano rešenje za male i srednje kompanije, koje pokriva CRM, ljudske resurse, prodaju, eCommerce, finansijsko i magacinsko poslovanje.

eruDITA

Eco platforma za eLearning. EruDITA je poslovni informacioni sistem za obrazovne institucije koga karakteriše integrisana priprema i isporuka nastavnih materijala.

eFaktura

Fleksibilan sistem za upravljanje dokumen-tacijom koji prati životni ciklus sadržaja. Rešenje omogućuje kreiranje, upravljanje i pregled dokumenata direktno u okviru Odoo-a.

pmeHotel

All-in-one Hotel management sistem sa funkcijama monitoringa i upravljanja PME Electronic "smart" hotelskim sobama, rezervacijama, check-in i check-out procesima, kao i opcionim finansijsko komercijalnim poslovanjem hotelskih preduzeća.

eSaobraćaj

Planning and Maintenance Resources for passenger transport, namenjen velikim organizacijama koji se bave prevozom putnika i kod kojih je finkcionalnost planiranja angažovanja prevoznih sredstava i posada ključna poslovna funkcija.

Preuzmite flajere

Preuzmite flajere sa dodatnim informacijama o preduzeću i rešenjima koje nudimo

 IRVAS International - profil preduzeća

 Odoo - ERP rešenje koje prati vaš rast

 eBiz - eCommerce rešenje

 eBiz - skladište
 eBiz - CRM

 eruDITA - eLearning rešenje

 pmeHOTEL - sistem za upravljanje hotelskim poslovanjem